B, G én C

Welkom op de website van B&G de Mooij. Onze bedrijfsnaam doet anders vermoeden, maar we zijn inmiddels met z’n drieën: Bram, Gerco en Cor. Sinds 1998 zijn we actief.

Foto van de broers Bram, Gerco en Cor de Mooij bij enkele vrachtwagens van bloemengroothandel B&G de Mooij

Onze klanten zijn groothandels, exporteurs, lijnrijders en andere afnemers. Met eigen mensen kopen we dagelijks in op de veilingen in Rijnsburg, Naaldwijk en Aalsmeer. Daarnaast hebben we rechtstreeks contact met kwekers en andere specialisten van wie we allerhande exclusieve en aanvullende producten betrekken.

‘Uitblinkers in bloemen’, noemen we ons zelf. Professioneel en betrokken, willen we zijn. Dat merkt u aan de kwaliteit van de producten die we leveren en aan de concurrerende prijzen. Maar u ziet het ook aan het werkplezier van ons team en aan de manier waarop we met onze klanten omgaan. Mensen die voor mensen werken. Iedereen kan rekenen op een persoonlijke benadering. Net als onze klanten hebben wij een zakelijk belang. Maar eerlijkheid, respect en bescheidenheid staan voorop bij alles wat we doen. We werken graag aan een duurzame en plezierige relatie.
Ook met ú.

Klik hier om kennis te maken met ons team »

Partners & Merken

Mooij Import

Mooij Import

Bekijk alle »

Contact

Centraal telefoonnummer:
0174 742424

Adres
Middel Broekweg 29
2675 KB Honselersdijk
Strijpgebouw
Box S1-45 t/m S1-49

Postadres (Uiterste geval)
Waterboslaan 36,
2231 BJ Rijnsburg
E-mail ons

© 2018 B&G de Mooij, Nederland, Alle rechten voorbehouden