Heel veel mogelijkheden om te bestellen

‘U kunt op veel manieren zaken met ons doen. Steeds meer klanten kiezen voor een van de vele digitale mogelijkheden (webshop, shop-in-shop etc.). Maar u mag uw bestellingen natuurlijk óók op de traditionele manier (per telefoon, fax of e-mail) aan ons doorgeven. De keuze is wat ons betreft aan u. Wij kennen geen onderscheid.

Iedereen kan rekenen op uitstekende kwaliteit, goede prijzen, persoonlijke aandacht en een vlotte afhandeling. Hieronder zet ik de digitale bestelvarianten nog even voor u op een rij.’

Cees Vianen – Verkoper

Webshop: meteen digitaal bestellen

In de webshop van B&G de Mooij vindt u de actuele voorraad waaruit u uw keuze kunt maken. Realtime foto's geven u een uitstekende indruk van de kwaliteit van elke partij. Met een paar muisklikken maakt u uw bestelling. Dat kan bijvoorbeeld ook aan de hand van uw eerdere order, die u eenvoudig op uw scherm zichtbaar maakt. Vindt u in onze voorraad niet alles wat u nodig heeft? Geen probleem. Onze web-ordershop laat precies zien wat de veilingen vandaag en morgen zoal te bieden hebben. Compleet met richtprijs. Geef aan wat u wenst, dan zorgen wij dat het er komt.

Shop-in-shop

Als u dat wilt, kunnen úw klanten onze webshop op úw site en in úw stijl en kleuren bekijken en meteen hun keuze maken. 'Shop-in-shop' noemen we die toepassing. Bel ons als u dat ook wilt! We helpen u graag verder.

Uw webshop virtueel uitbreiden

Middels een geavanceerd systeem kunt u uw éigen webshop online virtueel uitbreiden met de door u gewenste producten uit óns assortiment. En dat alles vanzelfsprekend mét behoud van uw eigen identiteit en prijsstelling. Meld ons uw wensen op dat gebied en we maken het ook voor u toegankelijk.

Traditioneel

Kiest u voor bestellen per telefoon of per fax? Klik hier voor al onze contactgegevens »

Partners & Merken

van der Ende

van der Ende

Bekijk alle »

Contact

Centraal telefoonnummer:
0174 742424

Adres
Middel Broekweg 29
2675 KB Honselersdijk
Strijpgebouw
Box S1-45 t/m S1-49

Postadres (Uiterste geval)
Waterboslaan 36,
2231 BJ Rijnsburg
E-mail ons

© 2018 B&G de Mooij, Nederland, Alle rechten voorbehouden